Budapest, XIII. kerület

Gondozott területek a XIII. kerületben

A Parkfenntartó Kft. részére végzünk parkfenntartási feladatokat, általános kertészeti, faápolási, szakipari munkákat. A kerület utóbbi éveiben készített új játszóterek, átépített parki felületek kivitelezési munkáiban is rendszeresen részt vettünk, részt veszünk. Továbbá a DeerGarden látja el a kerület teljes vízinfrastruktúrájának üzemeltetését is.

Vízinfrastruktúra üzemeltetése XIII. kerületben

Vízinfrastruktúra üzemeltetése XIII. kerületben

A XIII. kerület komplett vízinfrastruktúrájának fenntartását, üzemeltetését cégünk végzi. Nem is gondolná egy-egy lakos, hogy mennyi mindent foglal magában.

Közparkok, játszóterek fenntartása a XIII. kerületben

Közparkok, játszóterek fenntartása a XIII. kerületben

A közparkokban és játszótereken adódó karbantartási feladatokat látjuk el, melyek magukban foglalják a meghibásodott eszközök javítását és felújítását.

Fasor rehabilitációja az Újpesti rakparton

Fasor rehabilitációja az Újpesti rakparton

Az Újpest rakpart fasorát korábban több mint 200 darab gömbakác alkotta, amelyek az évek során kiöregedtek és veszélyessé is váltak, így a hosszú távú megőrzés érdekében időszerűvé vált a fasor megújítása.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!