Eszközpark

A megfelelő eszközök elengedhetetlenek ahhoz, hogy a maximálisat hozzuk ki az általunk gondozott zöld terekből. Minden szakághoz, szolgáltatáshoz kapcsolódóan rendelkezünk haszongépjárművel, kistehergépjárművel. Széles eszközparkunk lehetővé teszi szolgáltatásaink folyamatosságának biztosítását, nem merülhet fel eszközhiányból adódó probléma.

Eszközparkunk kialakításánál elsődleges szempont, hogy a lehető legprecízebb eredményt hatékony folyamatokkal nyújtsuk ügyfeleinknek. Az alkalmazott eszközöket is az adott helyszín adottságaihoz mérten választjuk ki, például a talaj típusa, fekvése és a szükséges lóerő alapján.

MAN TGM KCR darus billenőplatós teherautó

A 18 tonnás KCR darus billenőplatós tehergépjárműveket a fenntartási és építési feladataink során alkalmazzuk. A zöldfelület fenntartási munkáknál a zöldhulladék szállítására, építési munkák esetén pedig az anyagszállításra használjuk. A 7 méter hosszú daru kinyúlási távolsága és a nagy űrtartalmú platóméret számos anyagmozgatási feladat ellátását segíti elő. (Zöldhulladék szállítás, raklapos anyagmozgatás, szóródó anyagok szállítása).

MAN TGM teherautó horgos konténeremelő daruval

A 18 tonnás, horgos konténeremelő daru-s, többfelépítményes tehergépjárművet számos speciális szállítási feladatokhoz és felépítményekhez alakítottuk ki. Mellékhajtásos kialakításának köszönhetően számos felépítmény csatolható a daru rendszeréhez, ami univerzális felhasználási lehetőséget eredményez.

Bobcat 38.70 homlokrakodó

A Bobcat teleszkópos rakodó földmunkagép alkalmas rakodási és földmunka feladatok elvégzésére sík terepeken és domboldalakon egyaránt. Feladata leggyakrabban homok, föld és különféle építési ömlesztett anyagok rakodása.

deergarden_bobcat-min

Sany 18C mini kotrógép

A Sany SY18C mini kotrógéppel a keskeny, szűkös helyeken elvégzendő munkák is kiválóan hozzáférhetők. A nagy teljesítményű Yanmar motor és fűtött utastér igazán praktikussá teszik ezt a munkagépet. Főként tereprendezési feladatokhoz használjuk.

deergarden-sany-18C-mini-kotrogep

Vermeer 925TX csúszókormányzású minirakodó

A kotrórakodó kettős hidraulikus rendszere maximális sokoldalúságot biztosít a munkaterületen. Egyenletlen talajokon és nehéz terepen is könnyedséggel operál. A robosztus kialakításnak köszönhetően kiváló a kopásállósága még kemény igénybevétel esetén is.

deergarden-vermeer-925TX-csuszokormanyzasu-minirakodo

Avant traktor 528 univerzális minirakodó

Az univerzális minirakodót hatékonysága és manőverező képessége miatt tartjuk nagyra, a telszkópos kitoló gémre pedig számos adapter felszerelhető. Sokoldalúsága mellett még kiemelten fontos megemlíteni, hogy kialakítása üzembiztonsági szempontból is kiváló: a vezetői pozíció úgy van kialakítva, hogy a gépkezelő a legkisebb biztonságos távolságban ül az adapterhez. A megnövelt gépkinyúlás továbbá növeli a rakodási magasságot, ezáltal a gép hatékonyságát is.

deergarden-avant-traktor-528-univerzalis-minirakodo

Vermeer BC 190 CX daráló

A Vermeer ágdarálót SmartFeed funkcióval látták el, amely optimális teljesítménybeosztást eredményez. Az automatikus behúzásszabályozó és vezérlővel hatékonyabbá válik a munkafolyamat, mivel a gép mindig az optimális motorteljesítményt használja. A Vermeer gallyaprító elengedhetetlen eszközünk a keletkezett fahulladék kezelésére.

deergarden-vermeer-BC-190-CX-daralo

Jensen A-540 daráló

Jensen aprítónk maximum 19 cm-es átmérőig képes a fa hulladék ledarálására. A behúzás ennél a gépnél szinkronvezérelten történik, ami egyenletes és biztonságos adagolást tesz lehetővé. A Jensen darálóval kb. 18 m3-nyi hulladék tudunk kezelni óránként.

deergarden-jensen-A-540-daralo

Willibald MS 3000 (Minishark) darálógép

A Minishark egy nagyteljesítményű és kapacitású darálógép. A zöldfelületfenntartási munkáink során keletkező nagyobb, fásszárú növények darálása során alkalmazzuk.

deergarden-willibald-ms-3000-daralogep

Jensen SCX-50D tuskómaró

A tönkök hatékony eltávolítását a Jensen tuskómaróval bonyolítjuk le. Nagyteljesítményű munkagépünkkel a kifejezetten nagy tuskók is könnyen eltávolíthatók. A 1650 mm-es tárcsa a méretes gyökérzet feldolgozására is alkalmas. A hidraulikusan működő tuskómaró teljes mértékben távvezérelhető.

deergarden-jensen-SCX-50D-tuskomaro

Forróvizes gőzborotva

A gőzborotva alkalmazása olyan hatást kelt a felületen, mintha a burkolat felső rétegét egyszerűen leborotválták volna. A vízhálózatból érkező vizet a berendezés 100°C-ra melegíti, majd szivattyúinak segítségével – a szennyeződéstől függően – 130-150 bar nyomással préseli ki a tömlőn keresztül a tisztítani kívánt felületre. A víz a tömlő végén elhelyezkedő forgófejes tisztítófejen keresztül áramlik ki, így egységnyi vízmennyiség nagyobb felületen oszlik el.

deergarden-forrovizes-gozborotva

Gyomfőző berendezés

A Deergarden által használt gyomfőző egyaránt funkcionál vegyszermentes gyomirtóként és magasnyomású melegvizes tisztítógépként. A gyomirtó lándzsa a pisztoly markolatába csatlakozik, amely a lándzsa fúvókájának segítségével oszlatja el a gőzt. A gőzt az elpusztítani kívánt gyomnövényre permetezzük, majd az rövid időn belül száradni kezd. A magas hőmérsékletű víztől sokkot kapnak a növény sejtjei és ezzel a növény károsodását, elszáradását eredményezi.

A gyomfőző legideálisabb parkok járólapjai és térkövei karbantartására, de minden gyomirtásra alkalmas felületen hatékonyan alkalmazható.

Fontos tulajdonságok:

  • nyomás: 100 Bar (10 MPA)
  • vízálló képesség: 480 l/óra – 8 l/perc
  • maximum hőmérséklet: 110°C
  • 2 rétegű magasnyomású tömlő: 10 m

Motoros lapvibrátor

A lapvibrátorral fedő- és hordfelületeket munkálunk meg. Az eszközt első sorban építési munkálatok során alkalmazzuk a felső réteg tömörítéséhez az alapozás során. A teherhordó réteg csak akkor kerül a felületre, ha a megfelelő tükörszint már elkészült a lapvibrátorral.

Emelőkosaras autó

Magasabb fák, fasorok gondozásához elengedhetetlen egy emelőkosaras autó, amellyel a termetes fák is könnyen elérhetők. A fa kimászása és az alpintechnika különösen veszélyes lehet, ha az adott fa már rossz állapotban van és korhad. Emelőkosaras autónk kiváló segítséget nyújt a rendszeres fenntartási feladatokban, mint a gallyazás és koronaalakítás, de fakivágás során is rendkívül hasznos.

Dupla pados fűnyíró traktor

A dupla pados fűnyíró traktorral nagyobb területeken történő fűnyírás is könnyen és hatékonyan végezhető el.

Víztartályos kisteherautó

A víztartályos kisteherautó nagyobb területek öntözésében nyújt kiváló szolgálatot. A tartály segítségével egyébként nehezen megközelíthető, öntözhető vagy bejárható területek öntözése is hatékonyan kivitelezhető.

Egyéb járművek

Kerületi vezető és szolgáltatásfelelős kollégáink mobilitásáról gépjárműparkunk gondoskodik, melyek lehetővé teszik, hogy helyszínen is folyamatosan ellenőrizzék, nyomon kövessék a munkavégzés precízitását.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!