Cégünkről

Közösségi fókuszú, környezettudatos, tájépítéssel és fenntartással foglalkozó cég vagyunk, amely elkötelezett az innovatív tervezés, a kreatív együttműködés és a professzionális kivitelezés mellett.

A DeerGarden Kertészeti és Szolgáltató Kft. hivatalosan 2012 májusa óta áll hazánk köztereinek szolgálatában, szakmai múltunk azonban régebbre visszanyúlik. Az egy évtizedet meghaladó pályafutásunk során önkormányzati és piaci projektek lebonyolításában is jártasságot szereztünk, melyeket egyenlő jelentőséggel bírnak számunkra.

 

Misszió

Missziónk, hogy munkáinkkal olyan esztétikus és mind a közösség, mind a környezet számára fenntartható zöld élettereket teremtsünk, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink igényeihez. Munkáink során mindig magasra tesszük a mércét, az inspiráló design-t kiváló minőséggel ötvözzük. Magasan képzett szakembereink biztosítják, hogy nemcsak vonzó parkokat adjunk át, hanem olyanokat, amelyek éveken át értéket képviselnek egy közösségben. Hiszünk a zöld terek erejében, mivel csapatunk számára a zöld területek kialakítása nemcsak karrier, hanem szenvedély is. Minden teret úgy adunk át, hogy ez első ránézésre már tükröződjön róla.

A hosszú távú üzleti együttműködések elkötelezettjei vagyunk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire a legapróbb részletekig. Parterkapcsolataink fő értékeit is ennek mentén alakítottuk ki: transzparencia, integritás, kemény munka.

Tevékenységeink

A társaság fő tevékenysége zöldterület-kezelés, ám ezen felül részt vesz önkormányzati és piaci projektek lebonyolításában is. Megbízásainkat volumentől függetlenül ugyanolyan fontossággal kezeljük, az elvállalt feladatokat minden esetben az adott előírásoknak megfelelően, az általunk vállalt határidők betartásával kivitelezzük.

Vállalatunk sokrétű szolgáltatást nyújt építési-, és fenntartási munkákban egyaránt. Minden zöld élettérre kínálunk megoldásokat, legyen szó parkokról, közterekről, játszóterekről vagy akár kikötőkről. Új projektek esetében az építési munkálatokat teljes mértékben átfogjuk a bontási, előkészítési munkálatoktól az eszközök telepítéséig. Fenntartási, gondozási munkáink a köztsztasági feladatoktól a növénygondozáson át a parki berendezések szervizeléséig terjednek. Évtizedes fennállásunk alatt saját folyamatot fejlesztettünk ki minden olyan problémára, ami egy zöld élettér fenntartásánál adódhat, így például az eszközök karbantartására külön lakatosműhelyet tartunk fent, az faápolási és hulladék elszállításhoz kapcsolódó feladatokat pedig egy QR kódon alapuló rendszerben követjük.

Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal az info@deergarden.hu email címen.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!