iparimarketing.hu

Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Innovatív környezetet teremtünk a zöldben

Fejlesztéseinkkel célunk, hogy a zöld életterek felhasználóinak egy élhetőbb, üzemeltetőinek pedig egy hatékonyan működtethető teret teremtsünk. Innovációinknak mindkét feltételnek meg kell felelniük ahhoz, hogy széles körben alkalmazzuk őket. Ilyen saját fejlesztésű megoldásunk a QR kódon alapuló takarítási és faápolási munka, mely valós időben nyomon követhető.
Az eszközökre (pl.hulladékgyűjtőkre) illetve a fák támrendszerére kihelyezett QR kódot kollégáink a munkavégzés során egyszerűen leolvassák. A rendszer ezáltal automatikusan rögzíti, hogy az adott feladat a helyszínen elvégzésre került. A valós idejű adatokat szolgáltató rendszer megkönnyíti a munkaszervezést, esetleges problémák azonosítását és a tervezést is.

Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Valós idejű adatokkal valós eredmények - QTA

A QTA kifejezetten közterületfenntartási feladatokra kifejlesztett komplex informatikai rendszer, amely a legújabb informatikai megoldásokkal teszi hatékonyabbá a szokásos fenntartási feladatokat.
A szoftvert jelenleg 3 részre, azaz 3 kezelési területre osztható:
1. Hulladékgyűjtők karbantartása
2. Kutyapiszok ládák karbantartása
3. Fák karbantartása
4. Játszóterek karbantartása

A QTA lényege, hogy valós idejű, azaz percre pontos információt ad az elvégzett feladatok státuszáról. Amint kollégáink a helyszínre kihelyezett QR kód beolvasásával rögzítik, hogy egy adott fa ápolási feladatai el lettek végezve, vagy egy hulladékgyűjtő kiürítésre került, a rendszer rögzíti ezt és automatikusan frissíti a térképen. A faápolási munkálatoknál a szoftver a tányérozást, metszés időpontját és a locsolást is jegyzi.

A munkaszervezők számára is elérhető térképen az objektumok színe aszerint változik, hogy mikor történt az utolsó helyszíni beavatkozás. A valós idejű adatokat szolgáltató rendszer megkönnyíti a munkaszervezést, esetleges problémák azonosítását és a tervezést is, mivel már előre látható, hogy egy fa vagy hulladékgyűjtő mikor igényel beavatkozást.
A helyszínen lévő kolléga okostelefonjával fotót is készíthet az objektumról, megjegyzést is fűzhet hozzá, ami a rendszer többi felhasználója számára azonnal látható.

Referenciáink

Teljeskörű parkfenntartás Újbudán

Parkfenntartás Újpesten

Kapcsolódó hírek

Így zajlik a közterület fenntartás a gyakorlatban

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!