Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Innovatív környezetet teremtünk a zöldben

Folyamatosan arra törekszünk, hogy új fejlesztésekkel tegyük a zöld területek üzemeltetését sikeressé. Célunk, hogy munkánk hatékony legyen, és tevékenységünk nyomán a parkok, sétányok és más városi zöldterületek felhasználóit élhető, kellemes környezet várja.

Büszkék vagyunk innovatív közterület fenntartási megoldásunkra, a MAN TGM horgos konténeremelő teherautón bevethető, saját fejlesztésű locsoló felépítményre, melynek bevetéséről videó is készült:

Horgos konténeremelős teherautó egyedi locsoló felépítménnyel

Szolgáltatásaink folyamatosságának biztosítása érdekében elengedhetetlen az eszközpark rendszeres fejlesztése. Nagy előrelépés volt például e 18 tonnás, horgos konténeremelő darus MAN TGM tehergépjármű munkába állása. Mellékhajtásos kialakításának köszönhetően ugyanis számos felépítmény csatolható a daru rendszeréhez, és a speciális kialakítás univerzális alkalmazhatóságot eredményez. Így a konténeres szállítás mellett a jármű most már ideális öntözési feladatokra is.

Innovatív, egyedi gyártású öntöző felépítményünk 8 köbméteres tartályában szállítható víz mennyiségével a megszokottnál jóval nagyobb terület illetve több fa öntözésére vagyunk képesek, újratöltés nélkül. Az egyedi gyártású öntözőtartály állítható nyomáserősségű, a teherautó hidraulikus rendszeréről meghajtott vízszivattyúval, van felszerelve, tehát nincs szükség külön aggregátorra a szivattyúzáshoz. A rendszer része továbbá az automata behúzású tömlődob, és egy ultrahangos vízátfolyásmérő, mely digitális jelet küld a QTA térinformatikai rendszerbe a kijuttatott víz mennyiségéről.Szállítási feladatokhoz is egyedi felépítményt használunk ezzel a teherautóval. Fasori munkák során keletkező nagy mennyiségű darálmány befogadására alkalmas konténer az utánfutóként vontatott daráló tölti meg, így hatékony és folyamatos a gallyazást követő rendezés.

Referenciáink

Nagyszabású fatelepítés Újpesten

Teljesen felújítottuk a Városliget zöldterületeit

A budaörsi Hosszúréti park növénypótlása

Teljeskörű parkfenntartás Újbudán

Parkfenntartás Újpesten

Kapcsolódó hírek

Új teherautókkal bővült eszközparkunk

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!