Közterület fenntartás

Közterület fenntartás

Hatékony közterület fenntartás profi infrastruktúrával

A köztér és közterület fenntartás precíz szervezést és infrastruktúrát igényel. A közterület fenntartás akkor sikeres, ha a lakosságnak fel sem tűnik, hogy milyen bonyolult infrastrukturális háttérre van szükség ahhoz, hogy megteremtsük a mindennapi komfortot a városlakók számára.

Munkánk során célunk ezen folyamat hatékonyságának növelése és finomhangolása saját fejlesztéseinkkel, mint a QTA térinformatikai rendszer, amivel valós idejű információt kapunk a közterület fenntartásával kapcsolatos eseményekről és feladatokról.

Több mint 10 év tapasztalattal rendelkezünk közterület fenntartásban. Az évek során tökéletesre csiszoltuk folyamatainkat, így mostanra egyszerű és transzparens megrendelési és elszámolási folyamatot hoztunk létre.

Elégedett partnereink

Professzionális közterület fenntartás a DeerGarden-től

Profi eszközpark

Nagy teherbírású, minőségi gépek

Digitalizált munkavégzés

QTA rendszerben rögzített karbantartási feladatok

Nagy létszámú humánerőforrás

Csapatunk 60 főt is meghaladja

Pontosság

A vállalt határidőket biztosan betartjuk

A közterület fenntartással kapcsolatos szolgáltatásaink

Növénygondozás

Növénygondozás

A telepített növények rendszeres gondozását az évelő dísznövényektől az egynyáriakig kiemelt odafigyeléssel végezzük.

Pázsitgondozás

Pázsitgondozás

A gyepesítés és az öntözőrendszer kiépítése mellett a pázsitok rendszeres gondozását professzionális módszerekkel látjuk el a fűnyírástól a szezonális kondicionálásig.

Faápolás

Faápolás

A fák valós idejű állapotát, valamint a szükséges ápolási teendőket digitális módon, QTA rendszerben vezetjük.

Parki berendezések

Parki berendezések

A karbantartásra szoruló parki berendezések felújítására saját lakatosműhelyt alakítottunk ki, így gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni, ha egy kültéri eszköz szervizre szorul.

Sétány felületek

Sétány felületek

A szilárd burkolatú felületeken előforduló szennyeződéseket rendszeres kézi vagy gépi tisztítással távolítjuk el.

Takarítás

Takarítás

A takarítás ugyanúgy magában foglalja a szórt szemét összeszedését, mint a különböző hulladékgyűjtők és ebürülék gyűjtők ürítését. Ezeket a QTA rendszerben követjük nyomon.

Szökőkutak

Szökőkutak

Több területen látjuk el a parkfenntartási munkák keretein belül szökőkutak, párakapuk, csobogók rendszeres üzemeltetését, heti vagy kétheti karbantartását.

Köztisztasági feladatok

Köztisztasági feladatok

Köztisztasági munkáink a különböző köztéri elemek fertőtlenítését, tisztán tartását foglalják magukba, mint pl. a homokozók, járdák és utcák.

Egyéb munkák

Egyéb munkák

Bármilyen park és közterület építéséhez vagy fenntartásához köthető speciális igényekre egyedi megoldásokat kínálunk.

Kapcsolódó hírek

Megújult külsőt kapott a Kondorosi úti Aldi áruház környezete

Megújult külsőt kapott a Kondorosi úti Aldi áruház környezete

A 11. kerületi Kondorosi út 7. szám alatt található ALDI áruház körül elterülő közterület elhanyagolttá vált az elmúlt évek során. A Kondorosi út és Fehérvári út által határolt terület azonban közterület-építési projektünknek köszönhetően megújult, modern külsővel büszkélkedhet a Budapest Főváros XI. kerületi, Újbudai Önkormányzat megbízásának köszönhetően. A közterület megújítási munkálatainak kivitelezésével pedig cégünket bízták meg….

Így zajlik a közterület fenntartás a gyakorlatban

Így zajlik a közterület fenntartás a gyakorlatban

A városokban nagy szerepet kapnak az élhető, szép és gondozott közterületek, hiszen nemcsak a lakosság közérzetét, de a levegő minőségét is javítják. A közterületek fenntartása mindig az önkormányzat hatáskörébe tartozik. Fontos kiemelni, hogy az önkormányzatok által megbízott fenntartó akkor végzi jól a dolgát, ha fel sem tűnik a munkája a lakosoknak. Ez azt jelenti, hogy…

A növénybarát síkosságmentesítés igenis lehetséges

A növénybarát síkosságmentesítés igenis lehetséges

A téli időszakban a közterületeken és otthonaink esetében is nagy figyelmet kell fordítani az utak, járdák síkosságmentesítésére, hogy megelőzhessük a baleseteket és a vele járó sérülésüket. Ehhez a feladathoz a legtöbb esetben nátrium-kloridot használnak, ami segít a problémán, viszont egyúttal komoly káros hatásai is vannak a kezelt helyek környezetére, a növényvilágra elsősorban. Van ennél kíméletesebb…

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!