Parképítés

Parképítés

Profi parképítés a gazdaságos üzemeltetésért

A parképítés minősége kritikus tényező a park fenntarthatósága, karbantartása szempontjából. Ahhoz, hogy hosszú távon kiválóan működő és kellemes parkot hozzunk létre, alapos tervezésre, magas szintű szakértelemre, professzionális eszközparkra és gondos kivitelezésre van szükség.

A DeerGardennél a megfelelő szakmai felkészültség és egy felszerelt eszközpark is rendelkezésünkre áll, hogy az ügyfeleink elvárásait maximális minőségben teljesítsük.

Elégedett partnereink

Milyen szempontok szerint dolgozunk?

Funkcionalitás

Parkjaink praktikus kialakításúak.

Profi kivitelezés

Minőségi eszközök, magas szaktudás.

Gazdaságosság

Fókuszban a hatékony üzemeltetés.

Esztétikum

Igényes, szemnek kellemes környezet.

Garancia

Munkánkra garanciát vállalunk.

Egyedi kialakítások

Tetőkertek, belső kertek építése.

Parkfelújítás minőségi eszközökkel, gyorsan

A megrongálódott elavult parkok nem csupán esztétikailag hatnak negatívan a városok képére, de akár balesetveszélyesek is lehetnek. A sérült parki bútorok, a nem megfelelően elzárt szökőkutak biztonsági szempontból is aggályosak. Az elszáradt, gondozatlan zöldterület pedig kihasználatlan értéknek számít a városi környezetben. rendelkezünk a kellő eszközparkkal, hogy az elhanyagolt, vagy felújításra szoruló parkokat újra vonzó szabadtéri helyszínné változtassuk. A parkfelújítás során teljeskörűen elvégezzük a bontási és előkészítési munkálatokat, a meghibásodott parki bútorok cseréjét és renoválását, valamint a zöldfelületek ápolását, növények újraültetését és gondozását az adott terület látképéhez igazodóan.

A parképítés menete

Helyszíni felmérés process

Helyszíni felmérés

Első lépésként elvégezzük a helyszínen a szükséges műszaki méréseket, összegyűjtjük az adatokat.

process
Tervezés process

Tervezés

A megfelelő szabványokat figyelembe véve kiválasztjuk a hely adottságaihoz illeszkedő növényzetet és parki eszközöket.

process
Kivitelezés process

Kivitelezés

Magas minőségű eszközeinkkel és szakképzett kollégáinkkal létrehozzuk a parkot a tervek alapján.

process
Gondozás

Gondozás

Az elkészült parkokat igény esetén rendszeresen gondozzuk.

Parképítési szolgáltatásunk számokban

10 év parképítésben szerzett tapasztalat
60+ fő szakképzett munkatárs
16 db professzionális munkagép
6 db együttműködő partner

Parképítési szolgáltatásaink

Bontási, előkészítési munkák

Bontási, előkészítési munkák

Új parkok építése során elvégezzük a burkolt és burkolatlan felületek bontását és gondoskodunk a keletkezett hulladék elszállításáról.

Tereprendezés

Tereprendezés

Erre szakosodott gépparkunkkal vagy kézi erővel hajtjuk végre a tereprendezési feladatokat, valamint a termőföld és a talajkeverék szállítását is.

Burkolatok

Burkolatok

Legyen szó térkőről, aszfaltról, stabilizált kavicsfelületről, gyeprácskőről, Tegra vagy Terraway rendszerekről, WPC-burkolatokról vagy természetes faburkolatról, mindent megtalál nálunk.

Öntözőrendszerek

Öntözőrendszerek

Az öntözőrendszert egyedi igényekhez optimalizáljuk, így egy köztéri park egy magánkert vagy akár egy tetőkerti felület vízigényét egyedi paraméterek alapján alakítjuk ki.

Növénytelepítés

Növénytelepítés

Elvégezzük egy- és kétnyári virágfelületek tervezését, telepítését, cserje, évelő, talajtakaró és díszfű felületek létrehozását és gondozását, valamint díszfák telepítését.

Gyepesítés

Gyepesítés

Zöldterületeinken fűmagvetéssel vagy gyepszőnyegezéssel is, illetve speciális esetekben biodiverz vagy vadvirágos magkeverékek kijuttatásával gyepesítünk, majd a gondozást célgépekkel végezzük.

Parkbútorok

Parkbútorok

A zöld tér funkciójához alkalmazkodóan padok, székek, asztalok, szemetes edények, parkolásgátló oszlopok, ivókutak széles skálájából választhatnak ügyfeleink.

Parki eszközök

Parki eszközök

A jogszabályi megfelelés céljából kihelyezett játszótéri és kültéri sportnál elengedhetetlen eszközök kialakítását is vállaljuk a legmegbízhatóbb gyártók termékeivel.

Kerítések

Kerítések

A közterületi használatban általánosnak nevezhető táblás vagy ponthegesztett elemes fém kerítésektől a gabion falakon át, a dróthálós, labdafogó hálós kerítésekre vagy mindezek kombinációjára az igények figyelembe vételével.

Kapcsolódó hírek

Speciális zöldterületek teszik élhetőbbé a várost: tetőkert és zöldtető

Speciális zöldterületek teszik élhetőbbé a várost: tetőkert és zöldtető

Az egyre sűrűbben beépített városokban is szükség van zöld területekre. Azonban az erősen urbanizált városrészeken, ahol kevés a szabad telek, a zöldfelületek kialakítása komoly kihívás elé állítja a tervezőket és építészeket. Erre szolgálhat megoldásként tetőkertek és zöldtetők kialakítása, amelyek világszerte egyre népszerűbbé válnak.

Mulcsterítés és fűmagvetés a Városligetben

Mulcsterítés és fűmagvetés a Városligetben

A Liget Budapest Projekt harmadik és egyben befejező fázisában a DeerGarden is részt vesz a parképítési feladatok elvégzésében. Idén tavasszal a liget szépségének megőrzéséért mulcsterítést és füvesítést végeztünk. A mulcsterítés fontossága A mulccsal takart ágyások jobban tartják meg a talaj nedvességét, csökken a párolgás, így kevesebbet kell öntözni. A mulcs, azaz a fenyőkéreg, a talaj…

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!