Tanúsítványok és jogosítványok

D&B AAA tanúsítvány

deergarden-AAA-logo
Cégünk 2019-ben szerzett AA Bisnode tanúsítványt, 2021-ben pedig D&B AAA tanúsítványt amely a DeerGarden pénzügyi stabilitásáról tesz tanúbizonyságot. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar cégek azon kevesebb mint 2%-ába tartozunk, amely a legmegbízhatóbb üzleti minősítést érdemelte ki. A nemzetközi szakértők által kialakított standard egy objektív mércét képez olyan szempontokkal, mint például a tisztességes üzletvitel, kiváló hitelképesség és a kiemelkedően alacsony fizetésképtelenségi valószínűség. A szakértők több hivatalos forrásból származó adatot vetnek össze, melyek alapján meghatározzák, hogy érdemes-e az adott vállalat a tanúsítványra és melyik kategóriának feleltethető meg az üzletvitele. A Bisnode nemzetközi minősítést már 1908 óta használják az üzleti életben. Mivel elkötelezettek vagyunk a hosszú távú, tartós üzleti kapcsolatok iránt, ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy megbízhatóságunkat független külső szakértők is elismerjék.

ISO 9001

A menedzsment rendszerek alapszabványának való megfelelésünket alátámasztó bizonyítványunk a kertépítés, zöldterület fenntartás tevékenységi körre érvényes. A széles körben elterjedt minőségirányítási szabvány tulajdonképpen egy nemzetközi benchmarkként szolgál arról, hogy a munkatársak feladatai és felelősségi körei, a munkafolyamatok mennyire strukturáltak és transzparensek. Mivel mi is a DeerGarden-nél elkötelezettek vagyunk folyamataink folyamatos fejlesztésért, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy erről egy tanúsítvánnyal ügyfeleinket is tájékoztassuk.

ISO 14001

2020 augusztusában tettünk szert az ISO 14001 tanúsítványra a kertépítés és zöldterület fenntartás tevékenységi körökben. A szabvány arról tesz tanúbizonyságot, hogy egy vállalat tevékenysége során minimalizálja a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Vállalatunk fő fókuszából adódóan ez a szabvány az, amely a legközelebb áll hitvallásunkhoz. Folyamataink hatékonyságának növelésénél kiemelt szempont, hogy úgy optimalizáljunk, mind az eszköz, mind más erőforrások használatát, hogy ezzel a környezeti terhelést is csökkentsünk. Hiszünk abban, hogy a megfelelő környezetvédelmi szempontok figyelembe vétele nem kell, hogy üzleti kompromisszumokkal járjon. Munkánk során minimalizáljuk a termelt hulladék mennyiségét, ezáltal csökken az idő- és energiaráfordítás is, amely csökkenti az operatív költségeket.

ISO 45001

Kiváló szakembereink elkötelezettsége nélkül a Deer nem lenne Deer. Az ő biztonságuk és megfelelő munkakörülményeik megteremtése érdekében tartjuk alapvetőnek az ISO 45001 szabványnak való megfelelést. A munkahelyi egészségvédelmi és biztonságra vonatkozó irányítási rendszer magában foglalja a belesetek, sérülések és egészségügyi problémák megelőzését, továbbá a szükséges tűzvédelmi intézkedéseket is. A tanúsítvánnyal jelen és jövőbeli munkavállaóink, illetve partnereink számára is azt szeretnénk tükrözni, hogy felelősségteljes munkaadóként ezen területeken a legmagasabb követelményekhez tartjuk magunkat.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!