Partnereink

Exe Lounge Kft.

Az Exe Lounge Kft. fejlesztette azt a QTA alkalmazást, amely a faápolási és hulladékürítési folyamatainkat fogja közre. Az alapítók felismerték a lehetőséget a valós idejű adatok szolgáltatásában a közterületfenntartók számára. Minden fenntartónak óriási érték, ha pontosan tudja, hogy melyik alkalmazottja milyen feladatokat látott el pontosan és melyik kültéri objektum mikor igényel figyelmet. A rendszert úgy fejlesztették ki, hogy az a terepen lévő kollégák számára is könnyen kezelhető legyen és jól alkalmazkodjon a már meglévő munkafolyamatokba. Így amikor egy hulladékgyűjtő ürítésére sor kerül, a QR kód leolvasásával a szoftver automatikusan frissíti a minden felhasználó számára elérhető térképet.

TerraWay Magyarország Kft.

A TerraWay® burkolatok speciálisan járdák és kisforgalmú utak járófelületének fejlesztették ki. A műgyanta és kavics vagy kőzúzalék keverékéből készült burkolat kiválóan illeszkedik zöldfelületeinkbe, mivel víz- és páraáteresztő. A felülről érkező csapadékot így először az alapépítménybe, majd a talajba vezeti, a talajpárának pedig felfelé szabad utat ad, ezzel tehermentesítve a csatornarendszert. Kiváló teherbírása, fagyálló és UV-stabil tulajdonsága mind hozzájárulnak a burkolat tartósságához. Továbbá természetes hatása és variálhatósága miatt előszeretettel dolgozunk vele és javasoljuk ügyfeleinknek.

Parkfenntartó Kft.

A Parkfenntartó Kft. eredetileg a Főkert Zrt. leányvállalataként jött létre, mára azonban már a budapesti zöldterületek fenntartásában önállóan is jelentős szerepet tölt be. 9 budapesti kerületben és számos vidéki helyszínen bonyolít le különböző fenntartási, gondozási munkákat. XIII. kerületi általános kertészeti, faápolási és szakipari feladataink a Parkfenntartó Kft. számára végezzük.

XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. - AngyalZÖLD+

Az AngyalZÖLD program a XIII: Kerületi Önkormányzat zöldterületi stratégiájának integrált szemléletű fejlesztésével foglalkozik. A kezdeményezés immáron annyira sikeres, hogy 2020 és 2024 között az AngyalZöld 3.0 lép életbe. A megvalósítás első sorban a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. hatásköre, akikkel szoros együttműködésben látunk el különböző fenntartási és üzemeltetési feladatokat. A kerületben a DeerGarden gondoskodik a teljes vízinfrastruktúra üzemeltetéséről, de közparkokat és játszótereket is karban tartunk. Ezen munkáinkról bővebben itt olvashat.

Három Kertőr Kft.

A Három Kertőr Kft. profilja nagyon hasonlít a DeerGarden-hez, kertek és parkok fenntartásával és építésével foglalkoznak. Mi azonban kültéri fitnesz eszközeik révén kerültünk velük kapcsolatba. Outdoor Fitness Center márkanév alatt kínálják kültéri edzőgépeiket a szabadban mozogni vágyók számára. Kínálatukban számos eszköz elérhető, gyakorlatilag nem marad olyan izomcsoport, amelyet ne mozgatnának meg. A strapabíró gépek jól illeszkednek bármilyen kültéri környezetbe függetlenül a rendelkezésre álló helytől és adottságaitól.

IPARIEXPO.HU

Kommunikációs partnerünk a magyar ipari gyártók és mérnöki szektor piacszemléje.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!