Teljes körűen felújított szabadtéri komplexumot adtunk át a XV. kerületben a Rákospalotai körvasútsor – Drégelyvár utcai felüljáró találkozásánál. A sportpálya és környezete nem csak küllemre, de funkcióját tekintve is megújult, így a látogatóknak most már biztonságos kikapcsolódást nyújt.

Megújult sportpályát adtunk át a XV. kerületben

A közterületi felújítási munkák bontással kezdődtek

2023. szeptemberében kaptuk a megbízást Budapest Főváros XV. kerület Önkormányzatától, melyben felkértek minket, hogy átfogó felújítást végezzünk a kerület egyik focipályájáján és annak környezetén.

A munkálatokat a régi, rossz állapotú aszfalt felbontásával kezdtük meg, melyet követően egy 350 m2-es területen új, jó minőségű aszfalt burkolatot fektettünk le. A terület két rövidebb oldalára grundkapukat telepítettünk a szabadtéri labdajátékokhoz. Ezt követően a pálya körüli megrongálódott kerítést teljes mértékben elbontottuk, helyére új és korszerű, 5 méter magas labdafogó kerítésrendszert telepítettünk. A pálya melletti területen 3 db eltérő funkcióval rendelkező szabadtéri fitnesz eszközt is elhelyeztünk, melyek alá kék alapon zöld mintás öntött gumiburkolatot fektettünk.

A közlekedést is megkönnyítettük

A kényelmes megközelítés érdekében az elhasználódott lapköves járdaburkolatokat lecseréltük. A megrendelő kérésére 6 db széket és 3 db kerékpártámaszt is kihelyeztünk. A felújítási munkálatokat követően sötétedést után a park megvilágításáról 2 db napelemes kandeláber gondoskodik.

Tekintse meg a felújítással kapcsolatos képgalériánkat!