deergarden-balance-hall-parkepites

A zöldfelület ma már elengedhetetlen feltétele egy modern irodaháznak, hiszen manapság a dolgozók egészsége is kiemelt fontosságú. Ilyen modern irodaház a Balance Hall, melynek parképítési, zöldterületi és burkolati kivitelezési munkálataira minket kértek fel több éves tapasztalatunkra és szakértelmünkre támaszkodva.

deergarden-balance-hall-parkepites-kulteri-fitnessz-eszkozok

Kültéri fitness eszközök segítenek aktívnak maradni az ülőmunkát végezőknek

A projekt részletei

A telephelyünkkel szemközt található irodaház ránk bízott kivitelezési munkálatait 2018. február és 2019. október között végeztük el, melynek megrendelője a Lomb utcai Fitout Zrt.

A kivitelezés során az épület több szintjét is érintettük:

  • földszint
  • meglévő garázstető
  • 1. emelet
  • 5. emelet

A különböző szinteken kertet, tetőkertet és különféle burkolatokat építettünk, illetve a zöldterületek részeként elkészült egy kültéri fitness részleg a dolgozói egészség megőrzésének céljából.

deergarden-balance-hall-parkepites-terep-kivitelezes-kozben

A terep kivitelezés közben

Növénytelepítés és kültéri fitness park az egészségért

Projektünkben nagyjából 9000 db növényt telepítettünk, melyek között szerepel ~5500 db cserje, ~3000 db évelő és talajtakaró növény, illetve számos díszfű, fa, bokorfa és a füvesítéshez használt gyepszőnyeg.

A tetőkert és az udvar növényeinek gondozásához automata öntözőrendszert telepítettünk az irodaház zöldfelületeinek karbantartásához.

Feladataink közé tartozott a különféle burkolati elemek, szegélyek, térkövek, greslapok, stabilizált kavicsburkolat, öntött gumiburkolat, WPC burkolat lefektetése, mely összesen nagyjából 1500 m2 területnek felel meg.

kültéri és beltéri bútorok használatával a szünetekben is felfrissülhet a dolgozó, de akár kisebb meetingekre, események megtartására is lehetőség van. Egy hosszabb meeting után hasznos lehet a kültéri fitness parkban végzett miniedzés a szellemi felfrissülés érdekében. Az udvar tisztántartását a kihelyezett hulladékgyűjtők segítik.

A Balance Hall zöldfelületeit és burkolatait a felhasználók igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A modern komplexum bekerült a 2019. Év Ingatlanfejleszése projektbe, ahol döntős lett és nagyon jó BREEM minősítést is kapott (itt írtunk erről).

deergarden-balance-hall-parkepites-1

Pihennél, vagy tárgyalnál itt? Esetleg mindkettő?

Kapcsolódó Szolgáltatások