Anna utcai pihenőpark

deergarden-budapest-xxii-anna-utcai-pihenopark

Teljes terület

4000 m2

Kivitelezés

2014

A Vihar és az Anna utca találkozásánál fekvő pihenőpark kivitelezésére 2014-ben került sor, mely azóta is a feltöltődés kedvelt helyszíne a kerületi lakosok körében.

Az önkormányzati kézben lévő közhasznú zöldterület egyik felét kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy ideális helyszín legyen, ha valaki kiskedvencével töltene el időt a szabadban. A kutyafuttatónál padokat helyeztünk el, de számos szemetes és kutyaürülék gyűjtő is szolgálja a gazdik kényelmét. A kerítés is felújításra került, amely elengedhetetlen a biztonságos játékhoz.

A tér másik oldalát új burkolattal láttuk el, illetve növényeket telepítettünk, melyek öntözését automata öntözőhálózat végzi. A kikapcsolódó közösség kényelmét további padok és szemetesek szolgálják.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!