Teljesen felújítottuk a Városliget zöldterületeit

deergarden-budapest-xiv-varosliget-zoldteruletek-felujitasa

Megbízó

Városliget Zrt.

Telepített növények

Több mint 140 ezer évelő és cserje

Gyepesített terület mérete

48.000 m²

A számos nemzetközi díjat nyert Liget Budapest Projekt harmadik fázisa 2021 szeptemberében kezdődött. A Projekt célja a Városliget kulturális intézményeinek renoválása és a zöldterületek növelése, a történelmi jelentőségű park eredeti szellemének megőrzésével. Utóbbiban vesz részt a DeerGarden telepítési és gondozási feladatokkal.

Növényültetési feladataink

A vadregényes, de mégis gondozott környezet kialakítására változatos évelőket és cserjéket telepítettünk. A nyári árnyék biztosítására a már meglévők mellé 137 db lombos- és 14 db fenyőfát is ültettünk. Gyepesítést 48.000 m²-en végeztünk, mindezt úgy, hogy a park átadásakor is már friss és zöld látvány fogadja a látogatókat.

Gondozás

Feladataink nem értek véget a növények elültetésével, így 2022 tavaszától gondozási feladatokat végzünk. További füvesítést hajtottunk végre, hiszen tavasszal ideális a talajhőmérséklet és a csapadék mennyisége. Az ágyások takarásához mulcsot használtunk, mely védi a talajt, és segít megtartani a megfelelő nedvességet.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!