Anna utcai pihenőpark

Teljes terület
4000 m2
Érdekességek
A kerület egyik legnagyobb kerületi zöldterületi fejlesztése az utóbbi években
Kivitelezés
2014

A Vihar és az Anna utca találkozásánál fekvő pihenőpark kivitelezésére 2014-ben került sor, mely azóta is a feltöltődés kedvelt helyszíne a kerületi lakosok körében.

Az önkormányzati kézben lévő közhasznú zöldterület egyik felét kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy ideális helyszín legyen, ha valaki kiskedvencével töltene el időt a szabadban. A kutyafuttatónál padokat helyeztünk el, de számos szemetes és kutyaürülék gyűjtő is szolgálja a gazdik kényelmét. A kerítés is felújításra került, amely elengedhetetlen a biztonságos játékhoz.

A tér másik oldalát új burkolattal láttuk el, illetve növényeket telepítettünk, melyek öntözését automata öntözőhálózat végzi. A kikapcsolódó közösség kényelmét további padok és szemetesek szolgálják.

Kapcsolódó szolgáltatások

Közterek építése, megújítása, közterület fenntartás

Parképítés, parkfenntartás, zöldterület kezelés

Speciális zöldterület építési és fenntartási munkáink

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!