iparimarketing.hu

Teljeskörű parkfenntartás Újbudán

Megbízó
Zöld Újbudáért konzorcium
Feladatkör
parkfenntartás
Érdekesség
Több mint 2300 hulladékgyűjtőt ürítünk

Az elmúlt években több játszótér és park kivitelezési munkáit végeztük a kerületben, amelyek ma nagyon népszerű kikapcsolódási helyszínek a helyi lakosok számára. Jelenleg a Zöld Újbudáért konzorcium megbízásából teljeskörű parkfenntartási munkákat végzünk a kerület több helyszínén.

A kerület parkfelületeinek fenntartását és hulladékgyűjtők takarítását teljeskörűen a Deer Garden látja el. A folyamat nyomonkövetéséhez a QTA rendszert alkalmazzuk, mely egy valós pillanatnyi képet mutat a kerületi hulladékgyűjtők aktuális állapotáról. Kollégáink QR kód segítségével dokumentálják a munkafolyamatot, amely azonnal látható a rendszerben.
Érdekesség, hogy a szolgáltatás keretein belül több mint 2300 hulladékgyűjtő edény ürítési munkáit végezzük el, heti átlagosan több, mint 2 ürítési alkalommal, a keletkezett hulladékok teljes körű kezelésével, hulladék lerakóhelyre történő szállításával.

Kapcsolódó szolgáltatások

Közterek építése, megújítása, közterület fenntartás

Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a Deer Garden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!