iparimarketing.hu

Parkfenntartás Újpesten

Megbízó
Újpesti Városgondnokság Kft
Szerepkör
Parkfenntartási alvállalkozó
Közös munka kezdete
2020.07.01.

Parkfenntartási szolgáltatásunk alvállalkozóként 2020-ban indult az Újpesti Városgondnokság Kft. felé, amely túlnyúlik a hagyományos zöldterület kezelés alá tartozó feladatokon. A kerület köztereit megfelelő takarítógépekkel tartjuk tisztán, pontosabban 2 db takarítógép folyamatosan, non-stop üzemel.

Ezen kívül a parktakarítás is folyamatos. Ellátjuk az általános köztisztasági feladatokat, mint a hulladékgyűjtők ürítése, illegális hulladék észlelése, valamint kertészeti munkák elvégzése. A parki hulladékgyűjtők és ebürülékgyűjtők ürítését QR-kódos leolvasással dokumentáljuk, így a QTA rendszer segítségével jól áttekinthető a kerület pillanatnyi tisztasági állapota.

Mindezeken túl feladatunk a kerületi fiatal fák, dézsás növény kiültetések és kandeláberekre kihelyezett muskátli beültetések öntözése. Valamint a játszóterek területén végzendő heti kaszálási  és más fenntartási munkák elvégzése,  kataszteri felmérések készítése, illegálisan kihelyezett hulladékok gyűjtése, általános kertészeti szakfeladatok ellátása, a játszóterek eszközeinek karbantartása.

Kapcsolódó szolgáltatások

Parképítés, parkfenntartás, zöldterület kezelés

Speciális zöldterület építési és fenntartási munkáink

Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a Deer Garden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!