Parkfenntartás Újpesten

Megbízó
Újpesti Városgondnokság Kft
Szerepkör
Parkfenntartási alvállalkozó
Közös munka kezdete
2020.07.01.

Parkfenntartási szolgáltatásunk alvállalkozóként 2020-ban indult az Újpesti Városgondnokság Kft. felé, amely túlnyúlik a hagyományos zöldterület kezelés alá tartozó feladatokon. A kerület köztereit megfelelő takarítógépekkel tartjuk tisztán, pontosabban 2 db takarítógép folyamatosan, non-stop üzemel.

Ezen kívül a parktakarítás is folyamatos. Ellátjuk az általános köztisztasági feladatokat, mint a hulladékgyűjtők ürítése, illegális hulladék észlelése, valamint kertészeti munkák elvégzése. A parki hulladékgyűjtők és ebürülékgyűjtők ürítését QR-kódos leolvasással dokumentáljuk, így a QTA rendszer segítségével jól áttekinthető a kerület pillanatnyi tisztasági állapota.

Mindezeken túl feladatunk a kerületi fiatal fák, dézsás növény kiültetések és kandeláberekre kihelyezett muskátli beültetések öntözése. Valamint a játszóterek területén végzendő heti kaszálási  és más fenntartási munkák elvégzése,  kataszteri felmérések készítése, illegálisan kihelyezett hulladékok gyűjtése, általános kertészeti szakfeladatok ellátása, a játszóterek eszközeinek karbantartása.

Kapcsolódó szolgáltatások

Parképítés, parkfenntartás, zöldterület kezelés

Speciális zöldterület építési és fenntartási munkáink

Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Kapcsolódó hírek

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!