Felvirágoztatjuk Budaörsöt

deergarden-felviragoztatjuk-budaorsot-1

Megbízó

BTG

Szerepkör

Konzorciumvezető

A BTG megbízásából a budaörsi parkfenntartási feladatokkal megbízott konzorcium vezetését látjuk el. Az egynyári és kétnyári virágfelületek aránya kiemelkedően magas Budaörsön, melynek tervezését kollégáink végzik. Továbbá a kiültetés és gondozás is a mi feladatkörünkbe tartozik. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az elmúlt években többször is kiváló helyezést ért el Budaörs a regionális és településméreti kategóriában a Virágos Magyarországét versenyen.
Jelenleg évelő dísznövény telepítéseket végzünk az új trendeknek megfelelelően 3 helyszínen. Ezek korábban virágfelületek voltak, melyeket évelő felületté építettünk át, csökkentve hosszú távú fenntartási költségeket. Továbbá a város kitelepített virágzó felületei is egy változatosabb képet mutatnak.
A növények fenntartása szempontjából kiemelendő, hogy a város területén a korábbi években részt vettünk nagy felületű automata öntözőrendszer kiépítési munkákban, körforgalmak zöldfelületeit valósítottuk meg, illetve oktatási intézmények területén is végeztünk park- és játszótér építési munkákat.

Érdekesség

Munkánkkal Budaörs előkelő helyezéseket tudhat magáénak a Virágos Magyarországért versenyen.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!