Állások

Csatlakozzon a Deer csapatához!

A szakértelmet és az elkötelezettséget nagyra értékeljük. Csapatunk összetételében igyekszünk a legmagasabb szakmaiságot képviselni. Mérnök, kertész, faápoló, de az operatív irányításban és kivitelezésben résztvevő kollégáink egyaránt elhivatottak a csapat és a DeerGarden értékei iránt. Vállalatunk célja, hogy az ideális munkakörülmények és folyamatok megteremtésével együtt tudjuk a lakosság életterét zöldebbé tenni. Erről a küldetésünkről tesznek tanúbizonyságot ISO 14001 és ISO 45001 szabványaink is, melyek a környezet óvására, a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra vonatkoznak. Ha releváns tapasztalattal rendelkezik ebben az iparágban és szívesen csatlakozna csapatunkhoz, nézzen körül aktuális nyitott pozícióink között és jelentkezzen a részletek áttekintését követően!

Nyitott pozícióink

Kerületvezető

Kerületvezető

Közösségi fókuszú, környezettudatos, tájépítéssel és fenntartással foglalkozó kertészeti cégünk kerületvezető kollégáját keresi.

Faápoló – szakirányú végzettséggel

Faápoló – szakirányú végzettséggel

Faápoló kollégánkat keressük hosszútávú, budapesti munkavégzésre, aki fakitermelői vagy faápolói végzettséggel és daru kezelői jogosítvánnyal rendelkezik!

Faápoló/favágó – Pályakezdőknek is!

Faápoló/favágó – Pályakezdőknek is!

Keressük erős fizikumú faápoló, favágó kollégáinkat, mely munkakörbe akár kezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk!

Kertész szakmunkás

Kertész szakmunkás

Kertész kollégánkat keressük, aki nagy szakmai gyakorlattal és minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik és, ha gépkezelői tapasztalata is van, azt kiemelten értékeljük!

Segédmunkás darálógép mellé

Segédmunkás darálógép mellé

Keressük megbízható és gyakorlatias kertészeti segédmunkás kollégáinkat daráló munkagép kezelésére!

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!