iparimarketing.hu

Csatlakozzon a Deer csapatához!

A szakértelmet és az elkötelezettséget nagyra értékeljük. Csapatunk összetételében igyekszünk a legmagasabb szakmaiságot képviselni. Mérnök, kertész, faápoló, de az operatív irányításban és kivitelezésben résztvevő kollégáink egyaránt elhivatottak a csapat és a Deer Garden értékei iránt. Vállalatunk célja, hogy az ideális munkakörülmények és folyamatok megteremtésével együtt tudjuk a lakosság életterét zöldebbé tenni. Erről a küldetésünkről tesznek tanúbizonyságot ISO 14001 és ISO 45001 szabványaink is, melyek a környezet óvására, a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra vonatkoznak. Ha releváns tapasztalattal rendelkezik ebben az iparágban és szívesen csatlakozna csapatunkhoz, nézzen körül aktuális nyitott pozícióink között és jelentkezzen a részletek áttekintését követően!

Faápoló kollégánkat keressük hosszútávú, budapesti munkavégzésre, aki fakitermelői vagy faápolói végzettséggel és daru kezelői jogosítvánnyal rendelkezik!

Kertész kollégánkat keressük, aki nagy szakmai gyakorlattal és minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik és, ha gépkezelői tapasztalata is van, azt kiemelten értékeljük!

Keressük megbízható és gyakorlatias kertészeti segédmunkás kollégáinkat daráló munkagép kezelésére!

Keressük erős fizikumú faápoló, favágó kollégáinkat, mely munkakörbe akár kezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk!

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a Deer Garden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!