deergarden-galubau-kerteszeti-kiallitas

DeerGarden Kft. minden lehetőséget megragadva igyekszik követni a kertész szakma legújabb technikai újításait, melyeket a munkái során alkalmazhat. Hogy találkozhassunk a legmodernebb fejlesztésekkel és a legkülönbözőbb megoldásokkal, idén szeptemberben ellátogattunk Nürnbergbe, partner cégünkkel, a Parkfenntartó Kft-vel együtt, hogy részt vegyünk a két évente megrendezett GaLaBau kiállításon.

A kiállításról röviden

A szeptember 14-17. között megrendezésre került expo Európa legnagyobb kertészeti témakörrel foglalkozó eseménye. A helyszín 12 csarnokból állt és több mint 1.100 cég részvételével közel 30.000 eszköz és munkagép került bemutatásra.

A 2022-ben minden területen fellelhető tendenciának megfelelően az elektromos meghajtású és digitalizált, önjáró eszközök fejlesztése kapott nagy szerepet. A legkisebb gépekben és a legnagyobb markolókban is megtalálható volt ez a fajta technikai újítás.

deergarden-galubau-elektromos-taviranyithato-funyiro-1024x576

Távirányítható, plug-in hibrid vagy tiszta elektromos kivitelű fűnyíró

Négy nap és több ezer lépés után elmondhatjuk, hogy sikerült végig járni az összes standot, valamint megismerkedni minden technikai újítással! Rengeteg olyan eszközzel és megoldással találkoztunk, melyek beszerzése nagyban hozzájárulhat, hogy cégünk további sikereket érhessen el.

Ön is kíváncsi, hogy milyen termékek lesznek két év múlva? Mi biztosan ott leszünk 2024-ben is!