Részt vettünk a 2024-es MAKEOSZ-on

Cégünk elkötelezett azon törekvésben, hogy folyamatosan javítsa szolgáltatásainak minőségét és alkalmazza a legfrissebb szakmai ismereteket. Ennek jegyében részt vettünk a Magyar Kertészeti és Zöldterület-kezelő Szakemberek (MAKEOSZ) 2024-es konferenciáján. Az eseményen nem csupán a hallgatóság részeként, hanem előadóként is képviseltettük magunkat, ahol a QTA szoftver szenzorok használatáról tartott előadást Boncz András, a fasori üzletágunk vezetője. Az előadás a rendszer alkalmazásában szerzett tapasztalatainkat mutatta be, amely hozzájárul a parkfenntartási munkáink hatékonyságának növeléséhez. Továbbá Kövessi Gusztáv az ExeLounge Kft. egyik alapító tagja is előadőként beszámolt a közösen együttműködésünk során elindult kataszteri adatokra épülő üzemeltetés támogatásról a QTA szoftverrel a Városligetben és a Főkertnél.

Miért fontosak a MAKEOSZ szakmai napok?

A MAKEOSZ szakmai napjai kiemelkedő jelentőséggel bírnak, mivel a 2010 óta évente megrendezésre kerülő eseményeiken a kertépítési és zöldterület-kezelési szakmák képviselői találkozhatnak. Ezek az alkalmak remek lehetőséget nyújtanak a szakmai kapcsolatok bővítésére és a tudás frissítésére. Az idei rendezvényen is számos új ismerettel és kutatási anyaggal gazdagodtunk.

Az előadás során Boncz András a rendszer szenzorainak használatát és azok kiértékelését ismertette, kiemelve azok gyakorlati hasznosságát. Ez a közterület üzemeltetési rendszer egy új megoldása, mely a fenntartást még hatékonyabbá teszi gondozott közterületeinken.

A MAKEOSZ résztvevői

A rendezvény résztvevői

Büszkék vagyunk arra, hogy a rendszerünk már több helyszínen, így a Városligetben és a Főkertben is bizonyította hasznosságát, hozzájárulva ezzel a munkafolyamatok hatékonyabbá tételéhez.

Tapasztalataink a térinformatikai rendszerről

Örömmel észleltük, hogy egyre többen ismerik és alkalmazzák a QTA rendszert. Mindez megerősít minket abban, hogy digitalizált parkfenntartás a jövő megoldásai közé tartozik. Ezek a visszajelzések alapvető fontosságúak a további fejlesztéseink szempontjából, amelyekkel szeretnénk növelni ügyfeleink elégedettségét és munkánk hatékonyságát.