Nagyszabású fatelepítés Újpesten

Elvégzett munka
582 új fa telepítése
Időpont
2021 November - December
Fák támogatása
Megfelelő talaj- és támrendszer kialakításával

Újpest számára fontos fatelepítési munkát végeztünk 2021 őszén. A fák ültetése nem csupán esztétikai jelentőséggel bír, de nagy a szerepe a mikroklíma javításában. Árnyékot és oxigént ad, a kis állatoknak pedig otthont biztosít.

Munkánkat a helyszín felmérésével kezdtük, majd a fák pozícióinak kitűzésével. A csemetéket 1 köbméteres ültetőgödrökbe helyeztük el, friss termő talajjal és gyökéritató granulátummal együtt. Ezek segítségével a fa megfelelő mennyiségű tápanyaghoz, vízhez és oxigénhez tud majd jutni növekedése során. A fiatal fák védelme érdekében támrendszer építettünk ki 3 támrúdból és keresztlécből, illetve rögzítőhevederből és törzsvédőből.

A terület szépségének megőrzése érdekében 3 év utógondozást is vállaltunk, mely során növényvédelmet, öntözést, kapálást és tányérozást végzünk majd, megfelelően időzítve.

Kapcsolódó szolgáltatások

Fasorfenntartás – fasorok telepítése, ápolása

Fejlesztéseink, innovatív közterület fenntartás

Kapcsolódó hírek

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!