iparimarketing.hu

Gőzborotvás közterület tisztítás Erzsébetvárosban

Megbízó
Erzsébetváros Kft.
Megtisztított terület nagysága
Kb. 4000m2
Munka időtartama
2 hét

2021-től új közterület fenntartási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az önkormányzati Erzsébetváros Kft. megbízásából új, magasnyomású gőzborotvával tisztítottuk meg a kerület utcáit.

Magasnyomással és forró vízzel a tiszta közterekért

A berendezés a vízhálózatból nyert vizet felforralja, majd a benne található szivattyúkkal magas nyomással préseli ki a járdára és egyéb utcai bútorokra. A magas nyomás és hő hatására a makacs, akár évek óta ott lévő szennyeződések is gyorsan eloszlathatók.

A gőzborotva egy hatékony és környezetkímélő lehetőség az utcák fertőtlenítésére

Más módszerekkel ellentétben nincs szükség agresszív tisztítószerek alkalmazására, mivel a fertőtlenítésért a 100oC-os víz felel, amely hatékonyan és környezetkímélő módon távolítja el a makacs koszt. A magas nyomás lehetővé teszi, hogy a rusztikusabb burkolatok barázdáiból is egyszerűen eltávolítsuk a piszkot, annak érdekében, hogy újra esztétikus és tiszta utcák látványa táruljon elénk.

Kapcsolódó szolgáltatások

Közterek építése, megújítása, közterület fenntartás

Kapcsolódó hírek

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!