A budaörsi Hosszúréti park növénypótlása

deergarden-budaorsi-hosszureti-park-novenypotlasa

Feladatkör

Növénypótlás

Érdekességek

A parkban tematikus kerteket találunk

Helyszín

Hosszúréti park a Budaörsi Kamaraerdőben

Budaörs számára fontos az egynyári és kétnyári virágos területek fenntartása, melyek megtervezését, telepítését és gondozását a DeerGarden vezeti. A Hosszúréti parkban különleges kialakítás fedezhető fel: minden korosztálynak tematikus kert került kialakításra.

Ezek a növények rövid életük során egyaránt kitettek az időjárási és az állatok okozta károknak. Az elhalt és beteg növények eltávolítása, a hiányok pótlása kifejezetten fontos egy ilyen precízen tervezett park esetében. A vírágok ültetését az őszi időszakban végeztük el, hiszen a lehűlő levegő és a megfelelő mennyiségű csapadék kedvező körülményeket teremt a fiatal növények számára.

Kapcsolódó hírek

Növénypótlás a Hosszúréti parkban

Növénypótlás a Hosszúréti parkban

Budaörs területén a parkfenntartási feladatokkal megbízott konzorcium vezetését látjuk el. A városban kiemelkedően magas az egynyári és kétnyári virágfelületek aránya, melyek tervezése, kiültetése és gondozása egyaránt a mi feladat körünkbe tartozik. A Hosszúréti park a Budaörs Kamaraerdő, Kolozsvári- Seregély utcai körforgalom mellett, a Kolozsvári út mentén található. A parkban minden korosztály számára érdekes tematikus kerteket…

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!