Budapest, XIV. kerület

XIV. kerületi munkáink

A kerület zöldfelületeinek fenntartását végző 3 tagú konzorcium egyik tagjaként mindennemű kertészeti és faápolási munkát végzünk az elmúlt 4 évben. A kerületben a 2019-es évben átadott Pillangó Parki parképítés során a kivitelezési munkákban is részt vettünk.

Pillangó park rekonstrukciója

Pillangó park rekonstrukciója

A zuglói Pillangó Park renoválása a lakosság bevonásával kezdődött el azzal a céllal, hogy a játszóteret kibővítsék, új sétányoknak adjon helyet és a park biodiverzitását is növeljék.

Teljesen felújítottuk a Városliget zöldterületeit

Teljesen felújítottuk a Városliget zöldterületeit

A Liget Budapest Projekt keretein belül a DeerGarden végezte el a zöldterületek kialakítását, illetve a növények gondozását.

Nap mint nap gondozzuk a Városligetet

Nap mint nap gondozzuk a Városligetet

A Városliget zöldterületeinek felújítását követően, 2022. májusában megkaptuk az újabb megbízást, amely a liget 100 hektáros zöldterületének átfogó, napi szintű gondozását jelentette.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!