Vízinfrastruktúra üzemeltetése a XIII. kerületben

Vízinfrastruktúra üzemeltetése a XIII. kerületben

deergarden-vizinfrastruktura-uzemeltetese-xiii-keruletben

Automata öntözőrendszerek

25 db

Ivókutak

92 db

Szökőkutak, csobogók

22 db

A XIII. kerület komplett vízinfrastruktúrájának fenntartását, üzemeltetését cégünk végzi. Nem is gondolná egy-egy lakos, hogy mennyi mindent foglal magában. Az elsőre szembetűnő szökőkutak és ivókutak mellett, ide tartoznak az automata öntözőrendszerek, a talajvízkutak és a kerti csapok is.

Az automata öntözőrendszereket tavasszal indítjuk be és a szezonban kétheti rendszerességgel tartjuk karban, amely magában foglal kisebb javításokat és szórófej cseréket). A tél beálltával leengedjuk a vizet. Az ivókutak kivitelezése egyedi megrendelés alapján történik, melyek karban tartását szintén mi végezzük.
Ugyanígy szezonalitás jellemző a 22 db szökőkutat, csobogót, pára kutat és prakaput, amit üzemeltetünk. Télen az ürités mellett a szökőkutak egy fém fedést is kapnak.

A kerület 22 talajvízkútját havi rendszerességgel tartjuk karban. A vízügyi hatóság felé adatközlési kötelezettségünknek eleget téve minden hónapban vízminőségi ellenőrzést folytatunk mintavételezéssel. A nyár közepén ezt további 6 véletlenszerűen választott kútból is elvégezzük.

A kerület vízfogyasztását összesen 162 vízóra méri, melyeket évente kétszer olvasunk le és dokumentálunk. Ezen felül természetesen adódhatnak sürgős problémák, mint például egy csőtörés, amit azonnal orvosolunk.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!