MyHive irodaház belső kertje

MyHive irodaház belsőkertje

Helyszín

Budapest XIII. kerületi MyHive irodaház

Elvégzett munkák

Növénykazetta építése és növényültetés

Beázás megszüntetése

A teljes kert hő- és vízszigetelése

A zöldfelület telepítése előtt a szigetelési problémát kellett orvosolnunk, ezért a teljes 500 m²-es kertet felbontottuk, hogy a hő- és vízszigetelést megoldjuk. Hőszigetelő lapokra technikai rétegeket építettünk fel, amely szűrő, védő és vízmegtartó szerepet is betölt.

A burkolat megsérült, felpúposodott elemeit újra cseréltük, a még jó burkolati elemeket újraraktuk.

Jó minőségű alapot kaptak a növénykazetták. Elsőként drénlemezt raktunk le a felesleges csapadék elvezetésére, majd szűrőréteg, geotextil és égetett agyaggranulátum került terítése. Erre ismételten geotextilt, majd a megfelelő termőközeget helyeztünk, ezzel kialakítva a növényeknek a legmegfelelőbb életteret.

Szintén újra cseréltük a növénykazetták szegélyeit, összesen 94 folyóméter hosszon. Teljesen új zöldfelületet alakítottunk ki 84 m² varjúháj szőnyeggel és körülbelül 400 db cserepes növény ültetésével. A növénykazettákban csepegtető öntözőrendszert építettünk ki, majd a virágok közé fenyőkéreg mulcsot terítettünk a talajnedvesség megtartásának és túlforrósodás elleni védelem érdekében.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!