Közparkok, játszóterek fenntartása a XIII. kerületben

deergarden-kozparkok-es-jatszoterek-fenntartasa-a-xiii-keruletben

Meghibásodott eszközök javítása
Padok rendszeres felújítása
Járdák, nyomvonalak kiépítése

Javítási, fenntartási munkáink elsősorban a XIII. és XIV. kerületre koncentrálódnak. A közparkokban és játszótereken adódó karbantartási feladatokat látjuk el, melyek magukban foglalják a meghibásodott eszközök javítását és felújítását. A napi munkánk nagyon sokrétű: a kapuk kilincs cseréjén át a leszakadt ajtók visszahegesztésig, a kerítések újrafestéséig terjed. Kiemelt figyelmet élveznek a játszótéri eszközök, melyek tökéletes állagmegőrzése elsődleges a gyerekek biztonsága érdekében. A közparkokban az új nyomvonalak, járdák kiépítését is elvégezzük, továbbá a köztéri eszközök mint a padok, székek és hulladékgyűjtők telepítése is a mi feladatunk. Ezen eszközök állapotát természetesen folyamatosan figyeljük és szervízigény esetén azonnal beavatkozunk. Ezen felül egy rendszeres karbantartás keretében az eszközök időről időre automatikusan felújításra kerülnek, így például a padok gyakran megújulnak.

A XIII. kerületi óvodák udvarán található eszközök karbantartása is ide tartozik, ahol a felújításokat egyedi megrendelés alapján végezzük.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!