Teljeskörű parkfenntartás Újbudán

Teljeskörű parkfenntartás Újbudán

deergarden-teljeskoru-parkfenntartas-ujbudan

Megbízó

Zöld Újbudáért konzorcium

Feladatkör

Parkfenntartás

Érdekesség

Több mint 2300 hulladékgyűjtőt ürítünk

Az elmúlt években több játszótér és zöldterület kivitelezési munkáit végeztük a kerületben, amelyek ma nagyon népszerű kikapcsolódási helyszínek a helyi lakosok számára. Jelenleg a Zöld Újbudáért konzorcium megbízásából teljeskörű parkfenntartási munkákat végzünk a kerület több helyszínén.

A kerület parkfelületeinek fenntartását és hulladékgyűjtők takarítását teljeskörűen a DeerGarden látja el. A folyamat nyomonkövetéséhez a QTA rendszert alkalmazzuk, mely egy valós pillanatnyi képet mutat a kerületi hulladékgyűjtők aktuális állapotáról. Kollégáink QR kód segítségével dokumentálják a munkafolyamatot, amely azonnal látható a rendszerben.
Érdekesség, hogy a szolgáltatás keretein belül több mint 2300 hulladékgyűjtő edény ürítési munkáit végezzük el, heti átlagosan több, mint 2 ürítési alkalommal, a keletkezett hulladékok teljes körű kezelésével, hulladék lerakóhelyre történő szállításával.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!