A Nagykikinda játszótér teljes körű felújítása

A Nagykikinda játszótér teljes körű felújítása

deergarden-budapest-xi-nagykikinda-jatszorer-felujitasa

Helyszín

Az Etele és a Fehérvári út keresztezésénél

Elvégzett munkák

Teljeskörű játszótér és sportpálya felújítás

Játszótéri eszközök

Öt felújított és hét vadonatúj

A játszóterekre vonatkozó biztonsági előírásokat ma már az EU szabja meg. Ezeken túl azonban nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a gyerekek biztonsága a lehető legnagyobb, a park összképe pedig esztétikus legyen.

A Nagykikinda játszótér teljeskörű felújítása során elbontottuk a régi parkot, új növényeket és eszközöket telepítettünk. Összesen 1.200 m²-en térkövet, öntött gumiburkolatot, aszfaltot, műfüvet, homokot és műgyantázott kavicsburkolatot raktunk le. Felújítottuk a régi padokat és 2 újat is telepítettünk, illetve hulladékgyűjtővel, ivókúttal, kerékpártámasszal és napvitorlával szereltük fel a parkot. A kellemesebb környezet megteremtése érdekében cserjéket és gyepet ültettünk, az árnyékot 12 új fa fogja nyújtani, mindezek vízellátására pedig automata öntöző rendszert alakítottunk ki. A park további fenntartása az első év során a DeerGarden feladata.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!