Gőzborotvás közterület tisztítás Erzsébetvárosban

Gőzborotvás közterület tisztítás Erzsébetvárosban

deergarden-gozborotvas-terkotisztitas-1200x506

Megbízó

Erzsébetváros Kft.

Megtisztított terület nagysága

Kb. 4000m2

Munka időtartama

2 hét

2021-től új közterület fenntartási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az önkormányzati Erzsébetváros Kft. megbízásából új, magasnyomású gőzborotvával tisztítottuk meg a kerület utcáit.

Magasnyomással és forró vízzel a tiszta közterekért

A berendezés a vízhálózatból nyert vizet felforralja, majd a benne található szivattyúkkal magas nyomással préseli ki a járdára és egyéb utcai bútorokra. A magas nyomás és hő hatására a makacs, akár évek óta ott lévő szennyeződések is gyorsan eloszlathatók.

A gőzborotva egy hatékony és környezetkímélő lehetőség az utcák fertőtlenítésére

Más módszerekkel ellentétben nincs szükség agresszív tisztítószerek alkalmazására, mivel a fertőtlenítésért a 100C-os víz felel, amely hatékonyan és környezetkímélő módon távolítja el a makacs koszt. A magas nyomás lehetővé teszi, hogy a rusztikusabb burkolatok barázdáiból is egyszerűen eltávolítsuk a piszkot, annak érdekében, hogy újra esztétikus és tiszta utcák látványa táruljon elénk.

Kapcsolódó hírek

Térkőtisztítás magasnyomású gőzborotvával a VII. kerületben

Térkőtisztítás magasnyomású gőzborotvával a VII. kerületben

Az emberek forgalmas közterületekről kialakított véleményét jelentősen befolyásolják a higiéniai szempontok. A folyamatosan növekedő elvárások a tisztasággal kapcsolatban új technológiák alkalmazását követelték meg a közterület fenntartásért felelős szervezetektől is. A VII. kerületi, Erzsébetváros Kft. a kerület tisztításával és fertőtlenítésével bízta meg cégünket. A feladat elvégzéséhez egy új, nagynyomású melegvizes gőzborotvát vetettünk be, melynek segítségével munkatársaink…

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!