Dob utcai Óvoda és Parképítés

Dob utcai Óvoda és Parképítés

deergarden-dob-utcai-parkepites-1200x506

Helyszín

Dob utcai Erzsébetvárosi- és Brunszvik Óvoda

Feladatkör

Játszóudvar felújítása

Kivitelezés dátuma

2019

A 2019-es évben két kerületi kezelésében lévő óvoda játszóudvarát újítottuk meg. Az átfogó projekt keretében a Dob utcai Erzsébetvárosi Óvoda és a Rózsák terén lévő Brunszvik Óvoda udvarát is korszerűsítettük.

Az Erzsébetvárosi Óvoda családias környezetben várja 4 vegyes csoportba a kicsiket. A tágas óvodakert saját tanösvénnyel rendelkezik, ahol a gyerekek testközelből figyelhetik meg az élővilág változását.

A Brunszvik Ovi szintén 4 csoporttal működik, ahol a sajátos nevelési igényű gyermekeket is szeretettel várják. Az oviban a természet szeretetére való nevelés olyannyira központi szerepet játszik, hogy már kétszer is elnyerte a “Zöld Óvoda” címet.

Képek forrása

Megrendelői célok

Az Erzsébetvárosi Óvoda célja további mozgási lehetőségek biztosítása volt. A Brunszvik Óvoda játszóudvara ugyanakkor speciális gyerekek igényeinek is meg kell, hogy feleljen, mivel az óvoda hitvallása szerint minden kisgyermek megfelelő, elfogadó fejlesztő hatású környezetet érdemel. Ebből adódóan a játszóudvarban is lehetővé kellett tennünk, hogy minden gyermek számára ugyanakkora élményt és játék lehetőséget nyújtson az udvar.

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!