Nagyszabású fatelepítés Újpesten

Nagyszabású fatelepítés Újpesten

deergarden-ujpest-fetelepites-1200x506

 

Elvégzett munka

Elvégzett munka

Időpont

2021 November - December

Fák támogatása

Megfelelő talaj- és támrendszer kialakításával

Újpest számára fontos fatelepítési munkát végeztünk 2021 őszén. A fák ültetése nem csupán esztétikai jelentőséggel bír, de nagy a szerepe a mikroklíma javításában. Árnyékot és oxigént ad, a kis állatoknak pedig otthont biztosít.

Munkánkat a helyszín felmérésével kezdtük, majd a fák pozícióinak kitűzésével. A csemetéket 1 köbméteres ültetőgödrökbe helyeztük el, friss termő talajjal és gyökéritató granulátummal együtt. Ezek segítségével a fa megfelelő mennyiségű tápanyaghoz, vízhez és oxigénhez tud majd jutni növekedése során. A fiatal fák védelme érdekében támrendszer építettünk ki 3 támrúdból és keresztlécből, illetve rögzítőhevederből és törzsvédőből.

A terület szépségének megőrzése érdekében 3 év utógondozást is vállaltunk, mely során növényvédelmet, öntözést, kapálást és tányérozást végzünk majd, megfelelően időzítve.

Kapcsolódó hírek

Közel 600 facsemetét telepítettünk Újpest utcáira

Közel 600 facsemetét telepítettünk Újpest utcáira

Jelentős fasor telepítési megbízást teljesített Újpesten a DeerGarden Kft., melynek részleteiről ebben a cikkünkben olvashat. A facsemeték ültetésének előkészítése 2021 november 2.-án munkatársaink az első kapavágással megkezdték a faültetési munkálatokat Újpesten. Minden facsemete ültetéséhez egy köbméternyi ültetőgödröt készítettek elő, melyeket előzetesen talajcserével frissítettünk fel, hogy megfelelő táptalajt nyújtson a csemeték számára. Közvetlenül a facsemeték gyökereihez…

Kérjen ajánlatot!

Legyen szó új zöld- és közterület kiépítéséről vagy már egy meglévő fenntartásáról, a DeerGarden-től számíthat friss ötletekre és korszerű megoldásokra.

Bejelentések

Tegyen Ön is közösségéért! Ha egy általunk gondozott területtel kapcsolatban hasznos észrevétele van, kérjük ossza meg velünk, hogy minél hamarabb foglalkozhassunk vele!